Home TOP NEWS Δημητρίου για Σκέμπρι: «Το νιώθει και ο ίδιος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι...

Δημητρίου για Σκέμπρι: «Το νιώθει και ο ίδιος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το σπίτι του»

https://www.youtube.com/watch?v=svTu4xlu6Eg&feature=youtu.be


Η επόμενη μέρα της πρόκρισης βρίσκει χαρούμενους όλους στο πράσινο στρατόπεδο. Στις δηλώσεις του στο Σούπερ Σπορ ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στην ομάδα, ενώ τόνισε πως εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατακτήσει τον τίτλο θα είναι μια μεγάλη ψυχολογική ανάταση. Ακόμη, αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον Αντρέ Σκέμπρι για ανανέωση του συμβολαίου του. Πέραν από το χθεσινό αγώνα, ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού μίλησε για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το αιώνιο ντέρμπι που ακολουθεί.

Ακούστε στο ηχητικό πιο πάνω αναλυτικά όσα είπε. Πιο κάτω οι δηλώσεις του για τον Αντρέ Σκέμπρι:

«Με το Σκέμπρι έχει αρκετό καιρό που ξεκίνησε η συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχει η πρόταση του σωματείου και η θέση του ποδοσφαιριστή και πάνω σε αυτές τις θέσεις γίνεται συζήτηση με στόχο να βρεθεί ο τρόπος για να συνεχιστεί η συνεργασία μας και τα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα δούμε πως θα συνεχιστεί αυτό το ζήτημα και πως θα ολοκληρωθεί.

Εμείς ευχόμαστε να ολοκληρωθεί θετικά και να έχουμε τον παίκτη για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Όλοι τον θέλουμε ασφαλώς, όλοι τον αγαπάμε, όλοι τον εκτιμάμε, τον σεβόμαστε. Το νιώθει και ο ίδιος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το σπίτι του. Ευχόμαστε πως θα βρεθεί ο τρόπος για να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Αντρέ Σκέμπρι».