Home SPORTS NEWS «Κόλλησαν» στην βρο”Χ”ή (video)

«Κόλλησαν» στην βρο”Χ”ή (video)


Το ντέρμπι των “Δικεφάλων” ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως η βροχή είχε τη δική της άποψη και έκανε τα πάντα για να δυσκολέψει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έκαναν ότι μπορούσαν για να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα, δημιούργησαν ευκαιρίες όμως το 0-0 ήταν το φυσικό επακόλουθο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Μαρούσι.

Η “Ένωση” μπήκε με άγριες διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Φούντας σέντραρε από τα δεξιά, ο Φέτσης έπιασε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ, η μπάλα έσκασε στο χορτάρι και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αντώνης Πετρόπουλος νίκησε τους πάντες στον αέρα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, πρόλαβε την έξοδο του Ιτάνζ όμως είδε την μπάλα μετά την κεφαλιά του να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και απάντησαν στις ευκαιρίες της ΑΕΚ στο 12′, όταν ο Λίνο σέντραρε από τα αριστερά, ο Λόρενς έκανε την προβολή όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ρομπέρ σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έδειχνε να πατάει καλύτερα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ χωρίς πάντως να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στην “κιτρινόμαυρη” εστία. Στον αγωνιστικό χώρο είχαν δημιουργηθεί αρκετές…λίμνες με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να δυσκολεύονται σε κάθε τους προσπάθεια καθώς η μπάλα κολλούσε συνεχώς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν καμία αξιοσημείωτη φάση καθώς ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικές αφού ο αγωνιστικός χώρος έκρυβε πολλές…παγίδες. Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον αφήνει ικανοποιημένους τόσο τους ανθρώπους της ΑΕΚ όσο και αυτούς του ΠΑΟΚ.

Στο 60′ ο Γιώργος Δώνης αποβλήθηκε από τον πάγκο του για διαμαρτυρία και παρακολούθησε τη συνέχεια του αγώνα από τη σουίτα του ΟΑΚΑ.

6ο συνεχόμενο ματς αήττητη η ΑΕΚ με μόλις 2 γκολ παθητικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Αναστασόπουλος (64’ Καραλής), Γκερέιρο (80’ Παυλής), Φούντας, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης (74’ Έτο), Κάτσε (46’ Κουμάλο), Λάζαρ, Ρομπέρ (82’ Πέλκας), Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης

Στα ματς που άνοιξαν την αυλαία της αγωνιστικής, η Κέρκυρα νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ με τον Πανθρακικό έμειναν στο 0-0.
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Λιβαδιά) Λεβαδειακός – Ατρόμητος
17:15 (Βέροια) Βέροια – Αστέρας Τρίπολης
17:15 (Ξάνθη Arena) Ξάνθη – Ολυμπιακός
19:30 (Βικελίδης) Αρης – Παναθηναϊκός
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Ηράκλειο) ΟΦΗ – Πλατανιάς

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr