Home TOP NEWS Επίσκεψη στο σχολείο του Μακαρίου Νοσοκομείου

Επίσκεψη στο σχολείο του Μακαρίου Νοσοκομείου

paiktes-makario


Τα παιδιά του σχολείου στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακαρίου Γ’, επισκέφτθηκαν σήμερα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, της ΑΕΚ, του Αποέλ και του Απόλλωνα, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Νοσοκομείου.

Οι ποδοσφαιριστές άφησαν για λίγο τα γήπεδα και την μπάλα και έγιναν ένα με τα παιδιά του Σχολείου. Σε ρόλο αφηγητή οι ποδοσφαιριστές, διάβασαν στα παιδιά αποσπάσματα από το πολύ σχετικό με την ιδιότητα τους παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά , «Πανχελωνιακός Εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπας».

Προηγήθηκε τελετή κατά την οποία παραδόθηκαν από την Τράπεζα Κύπρου στο σχολείου του Νοσοκομείου, 175 παιδικά βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά .

Επιπρόσθετα παραδόθηκε ολόκληρο το ποσό των εσόδων από την πώληση βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά που διατέθηκαν κατά τη διάρκεια της ομώνυμης έκθεσης και μέρος των εισπράξεων από τη συναυλία Gadjo Dilo.

Οι εισφορές αυτές αποτελούν συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού της Τράπεζας προς το Σύνδεσμο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου.

Επίσης, από τα έσοδα της εκδήλωσης Run In Colour που διοργάνωσε η Τράπεζα, αγοράστηκαν βρεφικά κρεβάτια για το Παιδογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ενώ η Τράπεζα ανέλαβε τα έξοδα για τη διαμόρφωση του χώρου που διακινούνται τα παιδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ