Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

«Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

volley-salamina (19)


Στο «Κίτιον (20:00 ΡΙΚ 2) αύριο ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου πετόσφαιρας ΟΜΟΝΟΙΑ – Ν. Σαλαμίνα.

Στην δέκατη συμμετοχή της στον τελικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει τον τέταρτο τίτλο (σ.σ. προηγήθηκαν αυτοί του 1999 επί του Παφιακού, του 2006 επί του Διόνυσου και του 2009 επί της Ανόρθωσης). Ο κόουτς Σάββας Σάββα (στην κατάκτηση του 2009 ήταν παίκτης) μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει το Κύπελλο και το νταμπλ. Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ο διεθνής άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑ Αχιλλέας Πετρακκίδης μιλώντας με τη σειρά του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε: «Ο τελικός είναι πάντα τελικός και ένα παιχνίδι μέσα – έξω που το παραμικρό λάθος στοιχίζει. Μπορεί να είμαστε το φαβορί, αλλά όταν κρίνεται ένας τίτλος χρειάζεται σοβαρότητα. Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο κεντρικός της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Ζηκάκης ανέφερε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του σερί 20 στα 20 είναι το φαβορί. «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα γι’αυτό πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». Ο φυσικός ηγέτης του τμήματος πετοσφαίρισης των «ερυθρολεύκων» δρ Σίμος Ιωάννου εξέφρασε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ την πίστη στην ομάδα λέγοντας ότι «και το 2011 η Ανόρθωσις ήταν το φαβορί, αλλά κατακτήσαμε το τρόπαιο».