Home TOP NEWS Πρώτα νίκη, μετά ανανέωση

Πρώτα νίκη, μετά ανανέωση

kaz-cup-omo-aek (453)


Από την 1η Ιανουαρίου που απέμεναν 6 μήνες μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Αντρέ Σκέμπρι, φωνάζαμε πως το θέμα πρέπει να κλείσει θετικά πιο σύντομα παρά αργότερα. Τέλος Απριλίου και ενώ είμαστε σε πολύ κρίσιμη καμπή, η εκκρεμότητα παραμένει και κινδυνεύει να επηρεάσει γενικώς την ομάδα μας. Καλούμαστε να δείξουμε ότι ωριμάσαμε και μπορούμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις, όπως και τα mind games του αντιπάλου.

Εδώ που βρισκόμαστε, η επιλογή για την ΟΜΟΝΟΙΑ και στο Σκέμπρι είναι ξεκάθαρη. Το Σάββατο ο Μαλτέζος παίζει καλά και οδηγεί την ομάδα στη νίκη, τη Δευτέρα τα βρίσκουν και τελειώνουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλει να χάσει τον Σκέμπρι και ούτε έχει τέτοια πολυτέλεια. Ο ίδιος ο Αντρέ δεν θέλει να πάει αλλού, αν ήθελε θα υπέγραφε ήδη σε άλλη ομάδα, αφού για τα ταλέντα του ενδιαφέρθηκαν πολλοί άλλοι. Η χρυσή τομή επιβάλλεται να βρεθεί, αφού βέβαια πάρουμε το μεγάλο ντέρμπι.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθαν άλλη μια φορά τα mind games του αντιπάλου. Η προσέγγιση τους στη πλευρά του παίκτη έγινε περισσότερο από ένα μήνα πριν όταν και πήραν απάντηση πως στο μυαλό του είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, φρόντισαν όμως να επανέλθουν πριν το μεταξύ μας παιχνίδι και να το διαρρεύσουν κιόλας. Πρέπει όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου του Αντρέ, να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο ματς και να μην παίξουμε το παιχνίδι τους! Αυτή τη δεδομένη στιγμή εκείνο που μας νοιάζει είναι η νίκη στο αιώνιο ντέρμπι!