Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ιδανικό φινάλε, σε μια υπέροχη χρονιά

Ιδανικό φινάλε, σε μια υπέροχη χρονιά

volley-telikos-omonoia-salamina-aponomi (1)


Τρεις τίτλοι, 26 παιχνίδια αήττητη, το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της. Καλύτερη χρονιά δεν θα μπορούσε να είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ που μπορεί να τα βρήκε μπαστούνια σήμερα σε κάποια στιγμή, ολοκλήρωσε όμως με κύπελλο, μια μαγική χρονιά. Η ομάδα μας κέρδισε με 3-2 στο μεγάλο τελικό την αξιόμαχη Νέα Σαλαμίνα, πάνω από όλα όμως νίκησε τη κούραση όλης της χρονιάς αλλά και τα δικά της κακά διαστήματα. Γιατί μόνο τον εαυτό της είχε αντίπαλο όλη τη σαιζόν.

Πραγματικά ότι κι αν γραφτεί για αυτή την ομάδα είναι λίγο. Ένα τμήμα που πριν 3 χρόνια έφτασε ένα βήμα πριν το οριστικό λουκέτο, σήμερα κτίζει τη δική του αυτοκρατορία. Για να φτάσουμε ως εδώ έπρεπε μια παρέα παικτών να δουλέψει σκληρά, με τη στήριξη μιας επιτροπής που τους έδωσε τα εχέγγυα να σηκώσουν κεφάλι. Έπρεπε να αφήσουν πίσω τους τις δυσκολίες και να μεγαλουργήσουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλέον η πληρέστερη ομάδα στη σύγχρονη πετόσφαιρα και δίκαιη νταμπλούχος!

Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνουν περήφανους κάθε φορά που πατάνε παρκέ! Ο Σάββας Σάββα και οι παίκτες του πάνε στις διακοπές τους χαρούμενοι, να ηρεμήσουν και στη συνέχεια να σχεδιάσουν την επόμενη χρονιά! Πολλά μπράβο!