Home TOP NEWS Θα γιγαντώνονται όσο λείπουμε

Θα γιγαντώνονται όσο λείπουμε

AG33-omonoia-apoel (100)


Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης καταλάβαμε ότι ο Νικολαΐδης ήταν επηρεασμένος από την πίεση που αναφέραμε πριν το ματς πως του ασκήθηκε. Ήταν ξεκάθαρο πως οι παίκτες τους έχουν τον αέρα της ασυλίας, αφού ως γνωστό ελέγχουν τα πάντα από το γήπεδο μέχρι το τελευταίο γραφείο που παίρνονται αποφάσεις. Παίχτηκε και για αυτό το ματς μπόλικο παρασκήνιο και για να είμαστε ελικρινείς, ήταν πολύ δύσκολο ματς για το διαιτητή. Κι ας μην ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε χθες, αφού έχουμε τονίσει πως εμείς είμαστε ανέτοιμοι ψυχολογικά να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες του αγώνα.

Πέραν της χθεσινής ήττας, κάνουν ότι  θέλουν κάνουν και δεν τους σταματάει κανείς. Ελέγχουν ορισμούς διαιτητών που έτσι και αλλιώς είναι αποελίστες, ελέγχουν την επιτροπή διαιτησίας, τους παρατηρητές, τη δικαστική, τις τιμωρίες, τα πρόστιμα, την ΚΟΠ, τα πάντα. Έχουν το θράσος πλέον, να τα σχολιάζουν και ανοικτά, αφού ξέρουν πως κυρώσεις δεν θα έχουν! Λέγαμε πριν το ματς άλλωστε πως στις σελίδες τους είχαν παράπονο επειδή ορίστηκε αποελίστας διαιτητής που κάποτε παίζει 50-50(!!!).

Και κάπου εκεί, μπαίνουν οι δικές μας ευθύνες. Λέμε ξανά πως χθες δεν χάσαμε για κανένα Νικολαΐδη. Μιλήσαμε για τα δικά μας λάθη ως ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως δεν παραλείψαμε να μιλήσουμε καλώς ή κακώς και για τη διαιτησία. Οι ίδιοι που πανηγύριζαν επειδή ο Νικ Νικολάου θα τους ασκεί έλεγχο (έγιναν καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα;). Οι ίδιοι που όταν είχαμε την ευκαιρία να κατεβάσουμε υποψήφιο απλά και μόνο για να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ τις θέσεις μας, επιλέξαμε την αποχή. Για την δική τους εδραίωση, για το ότι παίζουν μόνοι τους σε ΜΜΕ και καίρια πόστα, φταίει και η δική μας διαχρονική ανυπαρξία.

Αν δεν χωνέψουν όλοι πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει με την τακτική των «καλών παιδιών» τίποτα δεν θα αλλάξει. Αντίθετα θα εδραιώνεται η ευνοϊκή για το αποελ κατάσταση και θα γιγαντώνεται η παράγκα. Σε όλα τα επίπεδα. Δεν πάει όμως έτσι. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ που είναι το αντίπαλο τους δέος δεν αλλάξει την κατάσταση, δεν θα την αλλάξει κανείς. Καμιά ΑΕΚ, καμιά Ανόρθωση, κανένας Απόλλωνας. Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ.