Home SPORTS NEWS Νίκη με ανατροπή για Λεβερκούζεν μέσα στην έδρα της Σάλκε

Νίκη με ανατροπή για Λεβερκούζεν μέσα στην έδρα της Σάλκε

chicharito


Απίστευτα πράγματα στο Γκελζενκίρχεν, όπου η Σάλκε κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 2-0, όμως στην επανάληψη κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Λεβερκούζεν! Το αποτέλεσμα ουσιαστικά εξασφάλισε μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου για τις ασπιρίνες, που έχουν τεράστιο πλεονέκτημα για την 3η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους μπλε, που ήταν καλύτεροι και μόλις στο 5’ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα. Ο Λένο, όμως, απέκρουσε το πέναλτι του Χούντελαρ, για να κρατήσει το μηδέν. Οι γηπεδούχοι είχαν άγριες διαθέσεις και στο 14’ ο Τσούπο-Μότινγκ έκανε εντυπωσιακή κούρσα, για να κάνει το 1-0, με την μπάλα να κοντράρει και στον Τοπράκ. Η Λεβερκούζεν ήταν αγνώριστη προς το χειρότερο, κάκιστη αμυντικά και το 2-0 ήρθε στο 29’, με τον Μάινερ να δίνει την ασίστ και τον Σανέ να εκτελεί!

Όλα έδειχναν ότι η Σάλκε θα μπει ξανά στο παιχνίδι της 4άδας, όμως όλα άλλαξαν στην επανάληψη. Στο 54’ ο Μπραντ συνέχισε το εκπληκτικό του σερί στο σκοράρισμα, κάνοντας το 2-1 από δύσκολη γωνία, ενώ στο 56’ ήρθε η ισοφάριση από το πουθενά. Βαθιά μπαλιά του Χέντριχς, πλασέ στην κίνηση του Μπελαράμπι, απίστευτο λάθος του Φέρμαν και 2-2! Οι παίκτες του Σμιντ είχαν ψυχολογία, πάτησαν το πόδι στο γκάζι και η ανατροπή ήρθε στο 60’, με τον Μπραντ να δίνει την ασίστ και τον Τσιτσαρίτο να κάνει το 2-3! Το παιχνίδι άνοιξε, ο ρυθμός ήταν τρελός μέχρι το τέλος, ευκαιρίες χάθηκαν και για τις δύο πλευρές, με τον Λένο να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Χούντελαρ στην καλύτερη, το 2-3 να παραμένει και τους βασιλικούς μπλε να αναρωτιούνται πώς κατάφεραν να χάνουν…

 

Πηγή: Gazzetta.gr