
Mετά και το 2-2 με την Ίνγκολσταντ το απόγευμα του Σαββάτου (23/4), το Αννόβερο έχει πλέον μόνο μαθηματικές πιθανότητες να παραμείνει στην Bundesliga.
Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να συμβιβάζονται το ενδεχόμενο του υποβιβασμού και σε αυτό ίσως και να μπορέσει να τους βοηθήσει η «πικάντικη» πρόταση που τους έχει γίνει από τοπικό sex-club της περιοχής του Αννόβερο, το οποίο προσφέρεται να τους… απαλύνει τον πόνο, με δελεαστικές προσφορές και τιμές.
Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου club έχει ανακοινώσει πως στις 14 Μαΐου, την ημέρα που το Αννόβερο κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου στην Allianz Arena, θα διοργανώσει πάρτι αφιερωμένο ειδικά στους φίλους της ομάδας με το μότο: «Όταν κάτι πέφτει, κάτι άλλο σηκώνεται»!
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



