Home TOP NEWS Χαφέζ: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρθηκε να ανανεώσει τη συμφωνία”

Χαφέζ: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρθηκε να ανανεώσει τη συμφωνία”

ag26-omonoia-ael-Hafez (191)


O Καρίμ Χαφέζ μιλάει σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το μέλλον του και τους πράσινους στόχους της σεζόν. Ο Αιγύπτιος κάνει ξεχωριστή αναφορά στον κόσμο.

“Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να σπρώξω την ομάδα μας μου να κερδίσει το Κύπελλο και να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Έχω συμβόλαιο 4 χρόνια με τη Λιρς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρθηκε να ανανεώσει τη συμφωνία, όμως εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι αυτά που προανέφερα. Να ολοκληρωθεί η σεζόν, να πετύχουμε τον στόχο μας και μετά θα δούμε τι θα γίνει”, δήλωσε για το μέλλον του στην ομάδα μας στο King Fut ο Χαφέζ.

Όσον για τα όσα γράφονται συχνά στην Αίγυπτο περί ενδιαφέροντος της Αλ Αχλί, ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι:

“Τα διαβάζω και γω από τις εφημερίδες, επίσημα δεν υπάρχει κάτι. Το όνειρο μου είναι να συνεχίσω στην Ευρώπη και να γίνω καλύτερος. Όταν έρθει η στιγμή να επιστρέψω στην Αίγυτπ, τότε ελπίζω η Αλ Αχλί να ενδιαφέρεται, διότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου”.

ag14-salamina-omonoia-a-Hafez (14)

Για το ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, είπε: “Ίσως επειδή το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο γνωστό στην Αίγυπτο. Καταλαβαίνω και σέβομαι απόλυτα την απόφαση του προπονητή”.
Τέλος μίλησε με τα καλύτερα για την εμπειρία του στην Κύπρο. “Είναι μία πάρα πολύ καλή εμπειρία. Νιώθω την αγάπη από τους συμπαίκτες μου μα πιο πολύ από τον κόσμο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με τον περισσότερο κόσμο και το ότι παίζουμε για να τους κάνουμε χαρούμενος, με ευχαριστεί ιδιαίτερα”