Home TOP NEWS Αγγλοκύπριοι επιχειρηματίες διατεθειμένοι να επενδύσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Αγγλοκύπριοι επιχειρηματίες διατεθειμένοι να επενδύσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ

kyp-semifinal2-omonoia-aek -panigiria-b (36)


Αγγλοκύπριοι επιχειρηματίες φέρονται διατεθειμένοι να επενδύσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, συμπατριώτες μας, ιδιοκτήτες εταιρείας, με έδρα το Λονδίνο και εκτεταμένο κύκλο εργασιών στον τομέα των ακινήτων (ανεγέρσεις, αγοραπωλησίες, κ.λ.π.), όχι απλώς βλέπουν με πολύ καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο, αλλά το έχουν μελετήσει κιόλας.

Γράφει ο Πέτρος Παπαγιώργης στο 24sports.

Ήδη, εδώ και λίγες μέρες έχουν έλθει σε επαφή με σημαίνον πρώην στέλεχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο γνωρίζουν εδώ και αρκετά χρόνια, (αυτός με τη σειρά του αναμένεται ότι θα ενημερώσει και επίσημα την ΟΜΟΝΟΙΑ), εκφράζοντας την πρόθεση τους, συνοδευόμενη από συγκεκριμένη πρόταση, η οποία όσον αφορά την οικονομική της πτυχή, ανέρχεται σε ένα αρκετά σεβαστό ποσό για τα Κυπριακά ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Όσον αφορά το μοντέλο διοίκησης που προτείνουν, είναι το μοντέλο διοίκησης συγκεκριμένου μεγάλου Ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού συλλόγου, το οποίο έχουν ήδη επεξεργαστεί με βάση τις Κυπριακές ποδοσφαιρικές οικονομικές συνθήκες.

Το 24sports είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι συμπατριώτες μας επιχειρηματίες, σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία συνεργασίας, έχουν καθορίσει το πλάνο τους με τέτοιο τρόπο, που δεν επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο του σωματείου, υπό την έννοια της στελέχωσης του ΔΣ, με αποκλειστικά δικούς τους συνεργάτες, ενώ δεν προσβλέπουν σε βραχυπρόθεσμη απόδοση της επένδυσης τους, έχοντες πιο μακροπρόθεσμες βλέψεις.

Οι υποψήφιοι επενδυτές, παρά το ότι για σειρά ετών ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αγγλική πρωτεύουσα, λόγω των εν Κύπρω διασυνδέσεων τους, είναι άριστοι γνώστες των συνθηκών της Κυπριακής αγοράς.

Βρέθηκαν μάλιστα στο ΓΣΠ την περασμένη Τετάρτη και παρακολούθησαν τον αγώνα κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ.

Είναι αυτονόητο, ότι αν το θέμα προχωρήσει και τελειώσει αίσια, θα αποτελέσει σημαντικότατο γεγονός για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού πρόκειται για «φρέσκο» χρήμα.