Home TOP NEWS Ατζαγκούν και Κολοβός τα νέα ονόματα

Ατζαγκούν και Κολοβός τα νέα ονόματα

Olympiacos midfielder Dimitris Kolovos he walks off the field after his team lost to the Liverpool FC 1-0 in an International Champions Cup soccer match in Chicago, Sunday, July 27, 2014. (AP Photo/Nam Y. Huh)


Από τη στιγμή που τεχνικός μας διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας, επόμενο ήταν οι φήμες από Ελλάδα πλευρά να δίνουν και να παίρνουν. Η πραγματικότητα είναι πως με προσεκτικές προσθήκες από την ελληνική αγορά, μπορεί να ενδυναμωθεί η ομάδα, αναμένουμε όμως πως θα γίνει και παρέλαση ονομάτων, ενώ προφανώς ο Νταμπίζας δεν θα ψωνίσει μόνο από εκεί.

Ο Κώστας Καλλής για λογαριασμό του Φιλελευθέρου, αναφέρει πως δύο παίκτες που ενδιαφέρουν το Νταμπίζα είναι οι Ατζαγκούν του Παναθηναϊκού (δανεικός στον Λειβαδιακό) που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και Κολοβός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στα φτερά. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Την ελλαδική αγορά την ξέρει πολύ καλά ο Νίκος Νταμπίζας και θεωρείται βέβαιο πως θα επιδιώξει να εντάξει στο ρόστερ της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν, Ελλαδίτες και ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

Πρόθεσή του, είναι να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, σχετικά νεαρούς αλλά με εμπειρία.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που… έβαλε στο μάτι ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», είναι οι Δημήτρης Κολοβός του Ολυμπιακού Πειραιώς και Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν του Παναθηναϊκού. Ο Νιγηριανός, που ήταν δική του επιλογή στον Παναθηναϊκό προ τριετίας, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό από τον Ιανουάριο.

Οι Κολοβός και Ατζαγκούν αγωνίζονται ως μεσοεπιθετικοί και παρά το νεαρό της ηλικίας τους (23 χρονών) κουβαλούν εμπειρία. Πρόκειται για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και η προσπάθεια απόκτησής τους δεν φαντάζει εύκολη, ιδιαίτερα του άσου του Ολυμπιακού που στην τρέχουσα σεζόν μέτρησε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (186 λεπτά) και έξι στο κύπελλο (376 λεπτά), πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μιαν ασίστ.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κολοβό, που αγωνίζεται πέρα από μέσος και ως εξτρέμ, από τον Πανιώνιο το 2013. Ωστόσο παρέμεινε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με την οποία μετρά συνολικά 112 συμμετοχές και 27 γκολ.

Στην τρέχουσα σεζόν διατηρήθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού και πήρε χρόνο συμμετοχής σε κάποια ματς. Είναι και τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Η προσπάθεια απόκτησής του θα είναι με τη μορφή δανεισμού, παρόλο που ακόμη κι έτσι φαντάζει δύσκολη αν όχι ακατόρθωτη.

Ο Ατζαγκούν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2013 αφού προηγουμένως αγωνιζόταν στην Ντόλφινς, ομάδα της πατρίδας του. Στους πράσινους, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 είχε 85 παρουσίες και 12 γκολ. Τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε στον Λεβαδειακό ως δανεικός και έπαιξε σε 12 ματς. ”

https://youtu.be/RsBMzkssmWw

 

https://www.youtube.com/watch?v=JDSRSwIz7NA