
Τις αισθήσεις του έχασε ο τερματοφύλακας της Μπόκα Τζούνιορς, Ιγκάσιο Οριόν, κατά τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο Σέρο Πορτένιο μετά από σύγκρουση με τον Λουίς Λεάλ. Ο Οριόν σηκώθηκε, όμως από τη ζαλάδα έπεσε στο έδαφος λιπόθυμος, με το παιχνίδι να σταματά μετά από δευτερόλεπτα όταν αντιλήφθηκαν πως ήταν στο έδαφος και πέρασε το ιατρικό επιτελείο στον αγωνιστικό χώρο. Όταν συνήλθε δεν είχε κάτι σοβαρό και έτσι συνέχισε κάτω από την εστία της ομάδας του.
Για την ιστορία η Μπόκα κέρδισε 3-1 την ομάδα από την Παραγουάη και πέρασε στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Δείτε τη φάση:
https://www.youtube.com/watch?v=YNuWJ1DqiSI
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)

