Home DON'T MISS Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 4η σερί χρονιά η Μπάγερν

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 4η σερί χρονιά η Μπάγερν

bayern-lewa


Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 4η σερί χρονιά η Μπάγερν Μονάχου, που στην 33η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα επιβλήθηκε εκτός έδρας την Ίνγκολστατ με 2-1 και έφτασε τους 85 βαθμούς. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του Πρωταθλήματος με 29 γκολ, Λεβαντόβσκι, ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Μπάγερν, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει με τον Χάρτμαν. Οι Βαυαροί άφησαν πίσω τους στη 2η θέση την Ντόρτμουντ, που δέχθηκε την ήττα με 1-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτη και έμεινε στους 77 βαθμούς.

Το φετινό είναι το 26ο στην ιστορία της Μπάγερν, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη χώρα, ενώ για πρώτη φορά κάποια ομάδα στη Γερμανία κατακτά τέσσερα σερί τρόπαια πρωταθλήματος. Ο Πεπ Γκουαρντίολα αποχωρεί ως Πρωταθλητής, αφού ως γνωστών από τη νέα περίοδο θα κοουτσάρει την Μάντσεστερ Σίτι. Στη θητεία του στη Γερμανική ομάδα μετρά τρία πρωταθλήματα, αν και πολλοί τον παρουσιάζουν ως αποτυχημένο αφού δεν κατέκτησε Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες της Μπάγερν το πανηγύρισαν έντονα:

Για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη τώρα, η Γκλάντμπαχ είναι αυτή που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού Μάιντς, Χέρτα και Σάλκε δεν μπορούν να την ξεπεράσουν στην αγωνιστεί που απομένει.

Για τη μάχη της διαβάθμισης η Στουτγκάρδη είναι στη χειρότερη θέση και για να παραμείνει θα πρέπει να γίνουν πολλά στην τελευταία αγωνιστική.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:
Ίνγκολστατ – Μπάγερν 1-2
Φρανκφούρτη – Ντόρτμουντ 1-0
Σάλκε – Άουγκσμπουργκ 1-1
Χέρτα – Ντάρμστατ 1-2
Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 2-1
Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ 0-1
Στουτγκάρδη – Μάιντς 1-3
Κολωνία – Βέρντερ 0-0
Ανόβερο – Χόφενχαϊμ 1-0

Στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις: