Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προβάδισμα πρόκρισης για ΑΕΛ και Απόλλωνα (VIDEO)

Προβάδισμα πρόκρισης για ΑΕΛ και Απόλλωνα (VIDEO)


Η ΑΕΛ νίκησε με 4-1 την ΑΕΠ στο Παφιακό και έκανε πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και το τελικό 4-1, την καθιστά το μεγάλο φαβορί για πρόκριση.

Ο Ορλάντο Σα άνοιξε το σκορ στο 7′ και στο 41′ ο Ρουί Μιγκέλ πέτυχε το 2-0 για την ΑΕΛ. Ο Γιώργος Σιέλης σκόραρε στο 45′, μείωσε σε 1-2 και διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου.

Δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Αραούχο (65′) και Μοντέιρο (72΄) επέκτειναν το προβάδισμα της ΑΕΛ , με το 1-4 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
ΑΕΠ: Πρίφτης, Σάββα, Σιέλης, Μαρσελίνιο, Μπασόφ, Φυλακτού, Βοσκαρίδης, Γαρπόζης, Ταλ, Π.Φιλίππου (73′ Ιωάννου), Ευθυμίου.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Τζούνιορ, Μαϊκόν, Μοντέϊρο, Σα, Μιγκέλ (66′ Εμπαλό), Νικολάου (46′ Ντεντέ), Σέρτζιο, Αϊρόσα, Ουόν, Σακέτι (70′ Ζιλμπέρτο).

*Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 13 Μαρτίου.


ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΕΠ-ΑΕΛ 1-4 

—————————————

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης και για τον Απόλλωνα, ύστερα από τη νίκη του με 2-0 επί της Αγίας Νάπας στο “Τάσος Μάρκου”.

Με δύο όμορφα σε εκτέλεση τέρματα από τους Παπουλή και Σούρτου, ο Απόλλωνας πέτυχε τον στόχο του στην έδρα της Αγίας Νάπας, που ήταν να  καταστεί το φαβορί για την πρόκριση, ενόψει επαναληπτικού, ο οποίος θα γίνει στις 6 Μαρτίου στο Τσίρειο.

Ο Παπουλής σκόραρε στο 19′ με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και ο Σούρτου στις καθυστερήσεις του αγώνα με μακρινό δυνατό σουτ.

Η Αγία Νάπα είχε τις δικές της ευκαιρίες για γκολ, όμως, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χρυσοστόμου, Μπαρμπούδης, Τζίνιο, Λούσιο, Πιερέττης, Κατσής, Σουάρες, Λάζιτς (82′ Βάργκας), Τζάκσον (75′ Νίκιτς), Κολοκούδιας (63′ Σολωμού), Αφόνσο

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Λόπες, Βασιλείου, Χαραλάμπους, Μερκής, Χαμτανί, Καρντόσο, Θεοδωρίδης, Κωνσταντίνου (83′ Σολάρι), Παπουλής (67′ Σούρτου), Γκαρσία.


ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΟΑΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-2

——————–

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola άρχισε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου με τον αγώνα της Ομόνοιας με την Ανόρθωση (4-0).

Οι πρώτοι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 6 Μαρτίου με τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΕΝΠ. Το σκηνικό με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση θα ξεκαθαρίσει στις 13 Μαρτίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου Coca – Cola:
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου:
Ομόνοια – Ανόρθωση 4-0
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου
ΑΕΠ – ΑΕΛ 1-4
Αγία Νάπα – Απόλλωνας 0-2

Τετάρτη, 6 Μαρτίου
15:30  Ανόρθωση – Ομόνοια (LTV 1)
18:00  ΕΝΠ – ΑΕΚ (Cytavision)
18:00  Απόλλωνας – Αγία Νάπα (Primetel)
Τετάρτη, 13 Μαρτίου
18:00  ΑΕΚ – ΕΝΠ (Cytavision)
18:00  ΑΕΛ – ΑΕΠ (LTV Sports HD)

 

πηγή: cfa