Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι Κυπριακές εκλογές και πάλι στην EVOBET!

Οι Κυπριακές εκλογές και πάλι στην EVOBET!

 


Οι Εκλογές της 17ης  Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκαν δίνοντας ένα δεύτερο γύρο στους ψηφοφόρους και πολλά κέρδη στους παίκτες της EVOBET.

Η EVOBET έχει φροντίσει με ειδικά στοιχήματα να βάλει τους παίκτες στο παιχνίδι των εκλογών και ήδη από τον πρώτο γύρο έχουμε μεγάλους νικητές!

Ανάμεσα στους πολλούς νικητές της πρώτης εβδομάδας χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο παίκτης μας ASDF1234#@, ο οποίος με κατάθεση 1000 ευρώ σε απόδοση 5.00 κέρδισε 5.000 ευρώ!!

Η περιπέτεια των εκλογών συνεχίζεται λοιπόν για δεύτερη εβδομάδα, καθώς ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης και ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς θα μονομαχήσουν στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών της Κύπρου.

Η EVOBET δίνει «παρόν» στην αναμέτρηση προσφέροντας τη δυνατότητα να κάνετε τη δική σας πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα και να αυξήσετε τα κέρδη σας!

Στην EVOBET ο Κύπριος και πάλι δυναμικά  το παίκτης μπορεί να επιλέξει στις καλύτερες αποδόσεις:

-TO ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΗΣ

-TO ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ

– AN ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ 53,36%

Σε αυτές τις Εκλογές γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων!

EVOBET. Τώρα Παίζεις Εσύ!

 

*Η  εταιρία Evobet Ltd δημιουργήθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην κατηγορία του διαδικτυακού στοιχήματος (https://evobet.com/). Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία εταιρία διαχείρισης τυχερών παιγνίων, η οποία ανήκει στην εταιρία Evolot Ltd που εδρεύει και δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1992 και δημιουργήθηκε από ένα μεγάλο επενδυτικό γκρουπ με πλειοψηφικούς μετόχους το Διεθνές Alpha Group Consortium  (http://www.alfagroup.org/) και μία μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία των τυχερών παιγνίων τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρία Evobet Ltd, με καταστατική έδρα της στο Vaults 13-15, Valletta Waterfront, FRN 1914 στη Μάλτα παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της, κάτω από την αυστηρή επίβλεψη της Ανεξάρτητης Αρχής Αδειοδοτήσεων Παιγνίων της Μάλτας (LGA/CL2/834/2012).