Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Θυμήθηκαν το ντεμπούτο τους με το τριφύλλι

Θυμήθηκαν το ντεμπούτο τους με το τριφύλλι

Louvaris


Πριν δύο χρόνια τέτοια μέρα δύο παίκτες από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκαναν ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Οι Κωνσταντίνος Λούβαρης και Ανδρέας Σοφοκλέους είχαν πάρει μια γεύση από αγώνα Α’ Κατηγορίας. Σήμερα θυμήθηκαν την εμπειρία τους αυτή, αναρτώντας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε τις πιο κάτω:

 

https://instagram.com/p/BFOWsnyv4Xb/

loyvarispost

Η συμμετοχή αυτή είναι η μοναδική τους μέχρι σήμερα και ήταν με αντίπαλο την ΑΕΛ σε αγώνα για τη Β’ φάση του Πρωταθλήματος. louvaris (2)Ο Λούβαρης ήταν στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε μέχρι το 67ο λεπτό, όταν τον αντικατέστησε ο Σοφοκλέους. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο ο πρώτος είχε παίξει σε 20 αγώνες στο Πρωτάθλημα Νέων, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε με την ομάδα κάτω των 10 σε αγώνες και 14 με την OMONOIA U21.

Στην περσινή περίοδο ο Λούβαρης είχε δύο συμμετοχές ως αλλαγή με την ανδρική ομάδα, στο Κύπελλο όμως σε επαναληπτικούς αγώνες. Στο πρωτάθλημα έπαιξε σε 20 αγώνες με την ομάδα Νέων, όσους και ο Σοφοκλέους.

Φέτος ο Λούβαρης ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας παίζοντας σε 10 αγώνες Πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου. Από την άλλη, ο Σοφοκλέους, αρχηγός της ομάδας Νέων, αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα κάτω των 21, πετυχαίνοντας μάλιστα 16 γκολ.