Home TOP NEWS Οι τρεις γνωστοί και ο Τζίμης κλήθηκαν στην Εθνική

Οι τρεις γνωστοί και ο Τζίμης κλήθηκαν στην Εθνική

christofi-ethniki


Επιστρέφει στην Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Χριστοφή, μετά τα προβλήματα τραυματισμού που τον κράτησαν μακριά από τα περισσότερα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκε από τον Χριστάκη Χριστοφόρου, όπως και άλλοι τρεις πράσινοι, για το προσεχές φιλικό με τη Σερβία. Οι Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιώργος Οικονομίδης και Κωνσταντίνος Παναγή συμπληρώνουν την τετράδα των παικτών που πήραν κλήση για τον αγώνα της Κύπρου.

Το φιλικό, που θα διεξαχθεί στο Uzice της Σερβίας, είναι προγραμματισμένο για τις 25 Μαΐου. Η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα, όμως θα απουσιάσουν οι παίκτες του τριφυλλιού λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό Κυπέλλου.

Οι επόμενες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα πραγματοποιηθούν στις 19, 20 και 21 του Μάη στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης “Αντώνης Καράς”. Η  αναχώρηση της αποστολής για Σερβία είναι προγραμματισμένη στις 22 Μαΐου, το πρωί. Στη Σερβία θα γίνουν τρεις προπονήσεις, στις 22 και 23 στο Βελιγράδι και στις 24 του μήνα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου κάλεσε συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.