Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Να γίνει ξανά το “όνειρο” των πιτσιρικάδων

Να γίνει ξανά το “όνειρο” των πιτσιρικάδων

MIXALIS-FILIPOU


Εντυπωσίασε τους πάντες με το ήθος του και βραβεύτηκε ο Μιχάλης Φιλίππου. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που νεαρά παιδιά τηρούν το fair play όπως το έπραξε ο Μιχάλης και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα για την ενέργεια του. Εμάς πάντως μας εντυπωσίασε με τις δηλώσεις του κατά τη βράβευση. Όταν ρωτήθηκε για το στόχο και το όνειρο του, απάντησε σχεδόν αυτόματα “να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελούσε για χρόνια το όνειρο κάθε πιτσιρικά που προσπαθούσε να “μιλήσει” στη στρογγυλή Θεά. Την τελευταία 5ετία, ο αιώνιος μας έχει καταφέρει να γίνει “μόδα” και να μοιάζει η εύκολη επιλογή για όσους δεν προέρχονται από παθιασμένες με την ομάδα τους οικογένειες. Παρά ταύτα, το όνομα και το μέγεθος μας διατηρούνται και είναι αρκετά ακόμα τα παιδιά που ευελπιστούν πως θα έχουν τις ευκαιρίες τους να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της βασίλισσας.

Επιβάλλεται να ξανακάνουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ το όνειρο κάθε πιτσιρικά και όχι μόνο ορισμένων. Επιβάλλεται να την γιγαντώσουμε ξανά σε όλα τα επίπεδα. Και αν πρέπει να αρχίσουμε από κάπου, ας είναι αυτό το κύπελλο της Τετάρτης. Να επιστρέψουμε στους τίτλους, να δώσουμε χαρά στους μικρούς πράσινους και κίνητρα ξανά να ονειρεύονται πως θα βάλουν μια μέρα τριφύλλι στο στήθος.