Home TOP NEWS Η αποστολή για την… πρόβα τελικού

Η αποστολή για την… πρόβα τελικού

AG34-omonoia-salamina-team (75)


Τον τελευταίο της αγώνα Πρωταθλήματος στην περίοδο 2015-16 δίνει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ, φιλοξενώντας στο ΓΣΠ τον Απόλλωνα. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον προσεχές αντίπαλο της στον τελικό Κυπέλλου. Σαν μια πρόβα για τον αγώνα της Τετάρτης, αν και δεν αναμένεται να αγωνιστούν με τους βασικούς τους οι δύο ομάδες.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην υπολογίζει για το παιχνίδι τους Ρομαρίκ και Μπαντιμπανγκά που είναι τιμωρημένος και τραυματίας αντίστοιχα. Επέστρεψε μετά από καιρό σε αποστολή ο Μάριος Δημητρίου, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Κασμί.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Καρίμ Χαφέζ, Αντρέα Παναγιώτου, Ιβάν Ρούνιε, Μάριν Όρσουλιτς, Αναστάσιο Καντούτση, Ρενάτο Μαργκάσα, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γιώργο Οικονομίδη, Γεράσιμο Φυλακτού, Φάνο Κατελάρη, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Άντραζ Κιρμ, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Κίλιαν Σέρινταν.