Home TOP NEWS Πήρε την αδειοδότηση η Βέροια και θεωρείται δεδομένη η παραμονή του “Έλε”

Πήρε την αδειοδότηση η Βέροια και θεωρείται δεδομένη η παραμονή του “Έλε”

eleftheropoulos-veroia


Εδώ και μέρες γράφεται πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα και ήταν κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους προπονητές να αναλάβουν τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είχε αναφερθεί ασφαλώς πως για να γίνει αυτό κατορθωτό θα έπρεπε η ομάδα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, Βέροια, να μην πάρει αδειοδότηση. Οριστικά όμως πλέον η Βέροια εξασφάλισε την άδεια και συνάμα την συμμετοχή της στη Super League της επόμενης περιόδου.

Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στα ηνία της ομάδας. Αυτό τουλάχιστον θεωρείται ως δεδομένο από τις πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω εδώ και καιρό. Πλέον η προσοχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφεται ολοκληρωτικά στα άλλα δύο ονόματα που “παίζουν” για τη θέση του προπονητή.

Αναλυτικά η απόφαση για την αδειοδότηση: “Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχεται τυπικά την έφεση της «ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και κατά πλειοψηφία ως κατ’ ουσίαν βάσιμη. Εξαφανίζει κατά πλειοψηφία την προσβαλλομένη υπ’ αριθμ. 17/13-5-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Διατάσσει την ισχύ της υπ’ αριθμ. 7/7-4-2016 απόφασης του ιδίου Οργάνου με την οποία χορηγήθηκε στην εκκαλούσα άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της Super League περιόδου 2016-2017″.