Home TOP NEWS Θέλει να αποφύγει την “κατάρα” του πρώτου σκόρερ

Θέλει να αποφύγει την “κατάρα” του πρώτου σκόρερ

AG36-omonoia-apollonas-schembri-raufmann (87)


Ο κύριος δεξιά στη φωτογραφία, βγήκε το 1999-2000 πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το ίδιο έκανε και την επόμενη χρονιά και άλλες δυο χρονιές. Ήταν βασιλιάς στην ομάδα μας και ο σύλλογος, ο κόσμος, όλο το οικοδόμημα φρόντιζε να του το δείχνει. Ο κύριος στα αριστερά της φωτογραφίας, ήταν πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη χρονιά 2013-14 και περίπου ένα μήνα μετά έφυγε για Γερμανία. Ήταν και φέτος πρώτος σκόρερ του συλλόγου, παρέα με τον Κίλιαν Σέρινταν. Το μέλλον του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μετέωρο.

Και φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο χτες, αφού πρώτα απέρριψε την πρόταση της ομάδας μας και στη συνέχεια φρόντισε να αλλάξει φωτογραφία προφίλ και εξώφυλλο στο Facebook, βάζοντας αυτές που φοράει φανέλα της Μάλτας. Οι συζητήσεις με το Νταμπίζα θα συνεχιστούν, η εντύπωση που δόθηκε χθες όμως είναι πως η διαφορά δύσκολα γεφυρώνεται. Δύσκολα αν δεν βάλουν όλες οι πλευρές νερό στο κρασί τους και να το πάρουν απόφαση πως αφού και οι δυο θέλουν να τα βρουν, κάποιες φορές η αγάπη τσούζει.

Αν πάντως ο Σκέμπρι αποχωρήσει, θα προστεθεί εκ νέου σε μια λίστα από παίκτες που ήταν πρώτοι σκόρερς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αποχώρησαν. Άλβες το 2013, Σκέμπρι το 2014, Ποτέ το 2015, μάτωσαν τα δίκτυα με τη φανέλα της ομάδας μας και στην συνέχεια μας είπαν αντίο. Ευχή όλων ο Σκέμπρι να μην βάλει δεύτερη φορά το όνομα του στη λίστα.