
Εδώ και μία ώρα τα μέσα στο Ισραήλ ασχολούνται έντονα με την είδηση ότι ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Αμίρ Αγκάγιεφ. Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί ο παίκτης μετά από χρόνια αρνήθηκε να συζητήσει με την Μπνέι Γιεχούντα και πέταξε στην Κύπρο για να υπογράψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Αυτό ήταν έκπληξη όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αφού η Ισραηλινή ομάδα του προσέφερε συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες απολαβές 100.000 δολάρια (88.000 ευρώ). Επίσης γράφουν για τον ατζέντη του κι ότι του εξασφάλισε συμβόλαιο δύο χρόνων στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από μία σπουδαία σεζόν όπως λένε, αφού πέτυχε 8 γκολ σε 32 αγώνες, με τους 25 να αρχίζει βασικός. Συνολικά αυτά τα χρόνια, πέτυχε 24 γκολ με τα χρώματα της Μπνέι Γιεχούντα.

![Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική [Πρόγραμμα και τηλεοπττικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Omonoia-simaiaki-corner-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική [Πρόγραμμα και τηλεοπττικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Omonoia-simaiaki-corner-100x75.jpg)

