Home TOP NEWS Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ: «Πιστοί στον αγώνα για ενότητα»

Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ: «Πιστοί στον αγώνα για ενότητα»

empros-omonoia


Δημοσιεύουμε αυτούσια την τοποθέτηση του “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ”, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συνδυασμού και αφορά άρθρο ιστοσελίδας. Αναλυτικά:

«Πολλά ψέματα για λίγα κλίκς. Θα μπορούσε να είναι τίτλος άρθρου για συγκεκριμένη ιστοσελίδα που παρουσιάζεται ως ΟΜΟΝΟΙΑτικη. Ιστοσελίδα που οι ιδιοκτήτες της, οι γνωστοί αυλικοί του Μιλτή της περιόδου 2008-2012, έχουν το θράσος να προτείνουν λύσεις για την επόμενη μέρα στο Σωματείο, αφού πρώτα κάνουν οτι περνά απο το χέρι τους για να τορπιλίσουν την όποια προσπάθεια γίνεται για ενότητα.

Ναι έγινε επικοινωνία με τον Κ.Σεραφείμ. Επικοινωνία που ήταν αίτημα της πλειοψηφίας του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που επικοινώνησε μαζί μας μέσω των παρουσιάσεων που έκανε η ομάδα. Σε καμιά περίπτωση όμως η επικοινωνία δεν ήταν για τις “καρέκλες” αλλά για καθορισμό συνάντησης για να να βολιδοσκοπηθούν σκέψεις και να αναζητηθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο.

Συνάντηση που κρίναμε αναγκαία, αφού ανεξάρτητα του αν πορευτούμε με συνδυασμό κοινής αποδοχής η όχι, μέλη του “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ” θα είναι στο ΔΣ. Δυστυχώς ούτε καν ο καθορισμός συνάντησης δεν ήταν αποδεκτός απο την πλευρά του Προέδρου του ΔΣ, πόσο μάλλον το σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι φτάσαμε στο σημείο να συζητούμε για τις “καρέκλες”.

Πιστοί στο τι διακυρήξαμε, θα συνεχίσουμε μέχρι τη τελευταία μέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων την προσπάθεια για να επιτευχθεί συνδυασμός κοινής αποδοχής έχοντας σαν μοναδικό στόχο να επιστρέψει η ηρεμία στο Σωματείο.

Καλούμε το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει τη προσπάθεια μας αυτή».