Home TOP NEWS Κρίσιμη εβδομάδα για τα διοικητικά

Κρίσιμη εβδομάδα για τα διοικητικά

synelefsi


25/6 είναι ορισμένη η εκλογική συνέλευση του σωματείου. 8 μέρες πριν, στις 17/6 είναι η τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων. Μέχρι την Παρασκευή λοιπόν, όποιος ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον και να αποδείξει έμπρακτα τις προθέσεις του. Μέχρι σήμερα μόνο ο συνδυασμός Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τοποθετηθεί δημόσια ενώ οι πληροφορίες για το ποιοι συνεχίζουν και ποιοι φεύγουν δίνουν και παίρνουν.

Ο πρόεδρος Σεραφείμ νιώθει πως ήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη, δηλώνει όμως στο στενό του περιβάλλον πως θέλει να είναι σίγουρος που την δίνει. Η απόφαση του ίσως επηράσει και τους υπόλοιπους παλιούς προέδρους πλην του Άγη Ιακωβίδη τη στιγμή που ο Λάκης Πολυκάρπου τόνισε σε συνεδρία ότι ίσως θα ήταν καλό να υπάρξει μερική ανανέωση. Ο Αντρέας Λάμπρου λόγω επαγγελματικού φόρτου και ο Αντώνης Ζυμαράς λόγω ψυχολογικής κούρασης (έχει δώσει αμέτρητες ώρες και δυνάμεις στο τμήμα φούτσαλ σαν συμβουλιακός ή σαν εθελοντής πιο πριν) έχουν εκφράσει πρόθεση να μην συνεχίσουν αν και δεν είναι τίποτα σίγουρο. Οι υπόλοιποι μάλλον διεκδικούν ξανά αν και τονίζουμε, τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Αν δεν αναβληθεί η σημερινή συνεδρία (δυο φορές τον τελευταίο μήνα μεταφέρθηκε για Τρίτη), η λογική λέει πως θα εκφραστούν απόψεις και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να προκύψουν και ανεξάρτητοι, αλλά και να γίνουν συναντήσεις μεταξύ συνδυασμών. Αυτή τη βδομάδα θα ξέρουμε αν πάμε σε εκλογές μεταξύ συνδυασμών ή με ένα συνδυασμό και πιθανούς ανεξάρτητους.