Home TOP NEWS Πρέπει να κλείνουν και το ξέρουν

Πρέπει να κλείνουν και το ξέρουν

proetoimasia-day1-Dabizas-Carver (25)


Δεκαεφτά μέρες πριν το πρώτο επίσημο, οι μεταγραφικές εκκρεμότητες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αρκετές. Ναι μεν έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως εκείνοι που αποχώρησαν έπρεπε να το κάνουν, αλλά οι αντικαταστάτες τους με εξαίρεση τους Παντελιάδη και Αγκάγιεφ δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί και αποκτηθεί. Είναι σχεδόν περιττό να πούμε πως όσο πιο γρήγορα ανακοινωθούν τόσο το καλύτερο, αφού ήδη η ομάδα βρίσκεται στο κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της και οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν.

Νταμπίζας και Κάρβερ δείχνουν να μην αγχώνονται και δεν αφήνουν το χρόνο να τους πανικοβάλει. Έχουν εμπιστοσύνη στους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ και θεωρούν πως με τρεις-τέσσερις προσθήκες, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει όποιο εμπόδιο παρουσιαστεί μπροστά της στον πρώτο προκριματικό. Ξέρουν όμως πως πρέπει να αρχίσουν να πιέζουν και να προχωρούν στις θέσεις που έχουν αποφασίσει (κεντρικός αμυντικός, φορ, ακραίος, μέσος) και να κλείνουν μεταγραφές.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ομάδα μας είναι κοντά στην ανακοίνωση φορ και κεντρικού αμυντικού. Εντός των επόμενων ωρών είναι πιθανόν να έχουμε ανακοινώσεις. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού ως γνωστόν ο Νταμπίζας φροντίζει οι διαρροές να περιορίζονται στο ελάχιστο. Υπομονή 1-2 μέρες λοιπόν.