Home TOP NEWS Δείχνει προθέσεις το δίδυμο;

Δείχνει προθέσεις το δίδυμο;

avlwnitis_prwt


Τάσος Αυλωνίτης και Νταβίντ Ν’Γκογκ τα δυο νέα ονόματα στη μεταγραφολογία. Ο άσσος του Ολυμπιακού και ο πρώην της Λίβερπουλ, προέρχονται από υψηλότερο επίπεδο και έχουν την ποιότητα να κάνουν τη διαφορά στο παγκύπριο πρωτάθλημα αλλά και στην προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη. Βέβαια το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν επιβεβαιώθηκε και ούτε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο αφού τα μεταγραφικά θέματα χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Νταμπίζας.

Αν πάντως υπάρχει έστω και μια μικρή δόση αλήθειας στις πληροφορίες, ίσως να φανερώνουν και τις προθέσεις του τεχνικού διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να φέρει παίκτες της διαφοράς. Ο Νταμπίζας δεν έχει μεγάλο προϋπολογισμό να διαχειριστεί, έτσι ξέρει πως οι μεταγραφές από το πάνω ράφι που θα μπορέσει να κάνει είναι μετρημένες. Τουλάχιστον δυο τέτοιες, είναι υπεραναγκαίες άμεσα, αφού βρισκόμαστε δυο εβδομάδες και κάτι από το πρώτο επίσημο. Και ο Νταμπίζας παλεύει για να τις πραγματοποιήσει.

Όπως έχει γραφτεί επανειλημμένα δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Εντός της εβδομάδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Εκπτώσεις στη ποιότητα πάντως δεν θα γίνουν λόγω της πίεσης του χρόνου και αυτό φαίνεται από τους παίκτες που στοχεύει ο σύλλογος.