Home TOP NEWS Θα αναγκαστεί να ψάξει δύο επιθετικούς

Θα αναγκαστεί να ψάξει δύο επιθετικούς

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (21)


Από τη στιγμή που ο Αντρέ Σκέμπρι δεν έκανε σήμερα το υπερατλαντικό ταξίδι από την Αμερική στην Αυστρία και από τη στιγμή που ο ατζέντης του βγάζει προς τα έξω πως ευνοεί την πρόταση της Μποαβίστα, είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες αν θα έχουμε χαρούμενο τέλος σε αυτή την ιστορία. Ανεξάρτητα από το ποιος έχει την ευθύνη στην όλη υπόθεση, η ουσία για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το Νίκο Νταμπίζα είναι πως δεν ξέρουν ακόμα σίγουρα αν θα έχουν τον πρώτο σκόρερ τους και είναι υποχρεωμένοι να τον αντικαταστήσουν.

Κατακρίβιαν είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν δύο επιθετικούς, αφού η απόφαση για ένα φορ περιοχής είναι ειλημμένη εδώ και καιρό. Τώρα η λογική λέει πως θα ψάξουν  και ένα με τα χαρακτηριστικά του Σκέμπρι. Ευέλικτο, να μπορεί να παίξει και έξω από το κουτί, γκολτζή. Ένας παίκτης που ταιριάζει σε αυτά τα χαρακτηριστικά, αν και δεν έχει τα ίδια νούμερα με το Μαλτέζο στο σκοράρισμα, είναι ο Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα, αμείβεται με ποσό μικρότερο από αυτό που συζητούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ με το Σκέμπρι και μοιάζει καλή επιλογή.

Μέχρι και την υστάτη, ελπίζουμε πως θα βρεθεί λύση με το Σκέμπρι, γιατί με ενδεχόμενη παραμονή του η ΟΜΟΝΟΙΑ ουσιαστικά αγοράζει το ρίσκο του αγνώστου. Ο Νταμπίζας δεν μπορεί να ζει με τις υποθέσεις όμως, έτσι είναι δεδομένο πως θα καλύψει τα νώτα του με άλλο ποδοσφαιριστή. Το επόμενο 48ωρο είναι καθοριστικό.