Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν”

Τόνι: “Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν”

sak_8879


Σαβέφσκι και Λάρκου συμφώνησαν στην διάσκεψη που ακολούθησε αφού και οι δύο χαρακτήρισαν δίκαιη την νίκη της ομάδας μας. Ο τεχνικός των πρασίνων, είπε πως η ομάδα του θα μπορούσε να αποφύγει τα δυο τέρματα που δέχθηκε.

Τόνι Σαβέφσκι: «Εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που και οι δυο ομάδες ήταν χλωμές μετά ελέγξαμε τον αγώνα, σε κάτι που μας βοήθησε και το γκολ που πετύχαμε. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Θα μπορούσαμε να αποφεύγαμε τα δυο τέρματα που δεχθήκαμε. Παίχτηκε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να προσπαθήσουμε στην συνέχεια να είμαστε σοβαροί και προσεχτικοί, ώστε τα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε»

Νεόφυτος Λάρκου: «Η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν δίκαιη. Μέχρι το 1-0 κανείς δεν περίμενε ότι το αποτέλεσμα θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Όταν κάνεις όμως τέτοια λάθη και όταν έχεις τέτοια συμπεριφορά και απέναντι σου είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που θα πάρεις είναι μηδέν βαθμούς. Ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες που είναι στο ίδιο γκρουπ με εμάς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς»