Home TOP NEWS Συνάντηση θα γίνει, συμπόρευση;

Συνάντηση θα γίνει, συμπόρευση;

omonoiads_607_379_577_324


Ο Αντώνης Τζιωνής θα είναι οριστικά ο επικεφαλής ενός συνδυασμού που θα αποτελείται κυρίως από μέλη του τωρινού διοικητικού συμβουλίου και θα διεκδικήσει των ψήφο των μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως ο Χρίστος Νεοφύτου που εμφανιζόταν ως την Δευτέρα σαν ο επικρατέστερος για τη θέση, έτσι και ο Αντώνης Τζιωνής έχει γενικώς προοδευτικές απόψεις, ήταν ανάμεσα στα μέλη που έθεσαν νωρίς θέμα τεχνικού διευθυντή, και θεωρεί επίσης πως δεν υπάρχει χώρος για κόντρες και επιθυμεί την ηρεμία στις τάξεις του κόσμου.

Οι πληροφορίες όπως γράψαμε από χθες, λένε πως δεν προτίθενται να διεκδικήσουν οι Δώρος Σεραφείμ, Αντρέας Λάμπρου και Αντώνης Ζυμαράς. Μένουν λοιπόν τρεις κενές θέσεις και όλα δείχνουν πως αυτές θα γεμίσουν από άτομα που δεν έχουν υπάρξει ξανά σε Δ.Σ. ούτε ακούστηκε ξανά το όνομα τους για τα διοικητικά. Αναμένεται πως τις επόμενες μέρες ο κ. Τζιωνής θα συναντηθεί με εκπροσώπους του συνδυασμού Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, οι πιθανότητες όμως να συνυπάρξουν σε ένα συνδυασμό είναι λίγες.

Λέμε είναι λίγες και όχι καθόλου, γιατί μέχρι την Παρασκευή έχουμε άλλες 2 μέρες και είναι αρκετός χρόνος για όλους να προβληματιστούν, να κάνουν αυτοκριτική, να δουν πόσα έχουν να προσφέρουν και από ποιο πόστο, να δουν αν θα εξυπηρετούσε περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ τις θέσεις τους να πάρουν νέα άτομα. Ο χώρος για να αποφευχθούν οι εκλογές υπάρχει, φτάνει να γίνει από όλους σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει, όσοι εκλεγούν οφείλουν να βρουν τους τρόπους να εξασφαλίσουν την ηρεμία και να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να εκσυγχρονιστεί και να προοδεύσει. Μας λυπεί όμως που δεν βλέπουμε τις εύκολες λύσεις που είναι μπροστά μας.