Home TOP NEWS Ρούνιε: “Φαίνεται πολύ καλός ο Κάρβερ”

Ρούνιε: “Φαίνεται πολύ καλός ο Κάρβερ”

proetoimasia-day2-carver (3)


Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ιβάν Ρούνιε. Ο Κροάτης είναι ξανά στο νησί μας για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να αποχαιρετίσει δικούς του ανθρώπους. Η ιστοσελίδα μας συναντήθηκε με τον Ιβάν και είχε μικρή συζήτηση μαζί του σχετικά με τη νέα του ομάδα αλλά και τη νέα κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για τη Γιαγκελόνια και το νέο σταθμό της καριέρας του

Η Γιαγκελόνια μου έκανε πολύ καλή πρόταση, προπονητής είναι ακόμα ο Πόμπιερτζ που με ήξερε από τις αναμετρήσεις πέρσι. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, όμως δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί ήμουν εκεί μόνο μερικές ώρες. Ανυπομονώ για την πρεμιέρα.

Για το Κάρβερ και τη νέα προσπάθεια

Τον έχω ζήσει μόνο δυο τρεις μέρες, αλλά η αλήθεια είναι πως αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως προέρχεται από ψηλότερο επίπεδο. Ο ρυθμός που δουλεύει, ο τρόπος που προσεγγίζει την δουλειά του δείχνει ακριβώς αυτό και έχουν νιώσει όλοι στην ομάδα πως φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό τημ του. Είναι πολύ ενεργοί, έχει ο κάθε ένας το ρόλο του πολύ έντονοι και συνέχεια επί του έργου.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ της επόμενης σαιζόν

Το τεχνικό τημ είναι εκεί όπως είπα. Από κει και πέρα πρέπει να ενισχυθεί γιατί έχουν φύγει αρκετοί παίκτες. Παρακολούθησα το φιλικό σήμερα και οι νεαροί στάθηκαν καλά. Απουσίαζαν και 5-6 παίκτες βέβαια λόγω τραυματισμών. Μετά την ενίσχυση θα μπορεί κανείς να κρίνει.