Home TOP NEWS Πρέπει να αρχίσει να γεμίζει

Πρέπει να αρχίσει να γεμίζει

proetoimasia-austria-1o-filiko-rabodniski (88)


Δεν δείχνουν να αγχώνονται οι Τζον Κάρβερ και Νίκος Νταμπίζας για τον προγραμματισμό, αφού δείχνουν ξεκάθαρα πως μεγαλύτερο βάρος έχει ποιοι θα αποκτηθούν, παρά το πότε. Η λογική τους είναι προφανώς σωστή και οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα τι χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε δεκαπέντε μέρες όμως η ομάδα μας δίνει επίσημο παιχνίδι και πρέπει να αρχίσει να γεμίζει. Μέχρι το τέλος της βδομάδας οι πληροφορίες λένε θα έχουμε ανακοινώσεις, όσο αυτές δεν έρχονται όμως η αγωνία θα μεγαλώνει.

Από το Σάββατο, οι πληροφορίες μιλούσαν για προχωρημένες συνομιλίες με κεντρικό αμυντικό και επιθετικό, δυο θέσεις που η ανάγκη για ενίσχυση είναι ξεκάθαρη. Ο Νταμπίζας ψάχνει και για μέσο και για ακραίο μεσοεπιθετικό και με αυτούς θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της ενίσχυσης της ομάδας με τη δεύτερη να αναμένεται σε μετεγενέστερο στάδιο. Οπωσδήποτε δεν είναι εύκολο να κλείσεις καλούς παίκτες τέτοια εποχή, από την άλλη όμως δεν υπάρχει και πολυτέλεια επιπρόσθετης καθυστέρησης.

Το βέβαιο γέμισμα θα έρθει πάντως εκ των έσσω. Χριστοφή, Καρλίτος, Μπαντιμπαγκά, Αγκάφιεφ, Φλορέσκου και Δημητρίου ήταν τραυματίες και ανεβάζουν σιγά σιγά ρυθμο. Επιβάλλεται και η ενίσχυση για να αρχίσει να παίρνει πιο ξεκάθαρη δομή το ρόστερ.