Home ΑΡΧΕΙΟ EURO 2016 Τα παράπονα του Ρονάλντο και η απάντηση των Ισλανδών

Τα παράπονα του Ρονάλντο και η απάντηση των Ισλανδών

cr7portugalisland


Καθόλου δεν άρεσε το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα στο Πορτογαλία-Ισλανδία στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχε παράπονο στο τέλος του αγώνα για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων. Εκνευρισμένος, ο Ρονάλντο είπε: “με τον τρόπο που πανηγύριζαν ήταν λες και κατέκτησαν το Euro. Ήταν απίστευτο. Όταν δεν προσπαθούν να παίξουν μπάλα και είναι μόνο άμυνα, άμυνα, άμυνα, κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει κακή νοοτροπία και δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα στη διοργάνωση”.

Δεν άργησε όμως να έρθει η απάντηση, αφού Κάρι Άρνασον σχολίασε τα όσα είπε ο Πορτογάλος. Ο Ισλανδός διεθνής είπε “φυσικά και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τόσες φάσεις όσες θα μπορούσε να κάνει η φανταστική ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά το σχόλιο του Ρονάλντο αποδεικνύει γιατί θα είναι πάντα ο Μέσι ένα βήμα μπροστά. Αυτό δεν θα το έλεγε ποτέ ο Μέσι”. Ακόμη πρόσθεσε: “Γίνεται ακόμα πιο… γλυκό όταν δείχνει πόσο loser είναι. Μπορεί να λέει ότι θέλει. Μία ευκαιρία έκανε και δεν κατάφερε να σκοράρει. Τι περίμενε; Να παίξουμε εναντίον τους λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα; Είναι φανταστικός παίκτης, αλλά καθόλου ευχάριστος ως άνθρωπος”.

Πέραν αυτών, αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα, ο αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας, Άρον Γκούναρσον, πήγε προς το μέρος του Ρονάλντο και ζήτησε να ανταλλάξουν φανέλα, αλλά εκείνη τι στιγμή ο Πορτογάλος δεν είχε όρεξη.