Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ζωή χωρίς το Δημήτρη (Αχρείαστο να ΄ναι!)

Η ζωή χωρίς το Δημήτρη (Αχρείαστο να ΄ναι!)

sak_6615


Η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Φαίνεται πως πέραν από την κατάθεση του ποσού από τους Ρώσους, εκκρεμμεί και η συμφωνία του ίδιου του παίκτη με τη Ροστόφ και η μεταγραφή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του όμως σκέφτονται ήδη τις επιλογές τους αν επαληθευθούν τα σενάρια και ο Τζίμης γίνει κάτοικος Ροστόφ.

Τη θέση του Χριστοφή στο άκρο, αν χρειαστεί, αναμένεται πως θα καταλάβει σε πρώτη φάση ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος δεν έχει την ταχύτητα του Δημήτρη, διαθέτει όμως άλλα στοιχεία, καθώς και δίψα για να παίξει μπάλα βασικός. Πέραν από αυτόν, ο Σαβέφσκι έχει στα υπόψην άλλους δυο παίκτες. Ο πρώτος είναι προφανώς ο Φρέντι Ντο Σάντος. Ο Αγκολέζος έχει παίξει πολλές φορές στο φτερό και είναι πιθανόν να κληθεί να βοηθήσει από εκεί. Ο δεύτερος είναι ο νεαρός Μάριος Δημητρίου που αναμένει πως και πως τις ευκαιρίες του.

Αν τελικά οι εμπλεκόμενες πλευρές τα βρουν και ο Χριστοφή φύγει, πρέπει όλοι να είναι σε θέση να βοηθούν ώστε να αναπληρωθεί το κενό. Ο Τζίμης πρόσφερε στο σκοράρισμα, πρόσφερε στη δημιουργία, πρόσφερε στο πάθος. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα κενό σίγουρα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πόσα πρόσφερε. Λύσεις πάντως υπάρχουν, αν και όλοι προτιμούμε να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.