Home TOP NEWS Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη

proetoimasia-day1-Dabizas-Carver (12)


Η αναμονή άξιζε τον κόπο και από χθες ο Ματ Ντάρμπισιρ είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Νίκος Νταμπίζας κατάφερε να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή για το σύλλογο μας αφού η αξία του Άγγλου είναι γνωστή λόγω Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ προέρχεται και από τρεις πολύ καλές σαιζόν στην ιδιαίτερα απαιτητική Championship. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον πάει για άλλα, ο υποψήφιος πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής φρόντισε με μια δήλωση του να ανεβάσει τις προσδοκίες και όλοι περιμένουμε την επόμενη ανακοίνωση.

Αυτή όπως πληροφορούμαστε ενδέχεται να έρθει σήμερα, ίσως όμως πρέπει να περιμένουμε ως αύριο, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Όλες οι ενδείξεις λένε πως θα αφορά κεντρικό αμυντικό με το όνομα του Τάσου Αυλωνίτη να παίζει από χθες πιο έντονα από ποτέ. Βέβαια το μικρό χρονικό διάστημα που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Νταμπίζας, ήταν αρκετό για να μας διδάξει πως πολλές φορές φροντίζει να θολώνει τα νερά και κάνει κινήσεις που δεν έχουν ακουστεί.

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη λοιπόν και ο κόσμος ανυπομονεί να ακούσει ποιος θα είναι ο επόμενος τριφυλλοφόρος. Μέσα στα επόμενα 24ωρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να έχει κλείσει άλλες 2 τουλάχιστον μεταγραφές, έτσι οι διεργασίες θα είναι έντονες. Για να δούμε αν τα νέα θα είναι όσο καλά ήταν τα χθεσινά.