Home TOP NEWS Ενσωματώνεται και πιάνει δουλειά

Ενσωματώνεται και πιάνει δουλειά

Matt-Derbyshire


Στην Αυστρία αναμένεται σήμερα (το αργότερο αύριο) ο Ματ Ντέρμπισιρ για να ενταχθεί άμεσα στη προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Άγγλος ανακοινώθηκε μόλις χθες, καιρός για χάσιμο όμως δεν υπάρχει, αφού το πρώτο επίσημο είναι μόλις 13 βράδια μακριά. Πάει λοιπόν στο Hotel Kaiser, για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τημ, αλλά και για να αρχίσει να γράφει χιλιόμετρα! Αναμένεται πως η γυναίκα του και οι τρεις γιούδες του, θα έρθουν στο νησί μας με την επιστροφή και του ίδιου.

Αυτοί που θα αναλάβουν να τον κάνουν να νιώσει άμεσα ευπρόσδεκτος είναι εύκολο να προβλεφθούν. Ο συμπατριώτης του Τζον Κάρβερ και ο Ιρλανδός Κίλιαν Σέρινταν, θα κάνουν τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να αισθανθεί άμεσα σαν στο σπίτι του. Μάλιστα ο Κίλιαν θα είναι και ο παρτενέρ του στην επίθεση, μιας και ο Κάρβερ δείχνει προτίμηση στο 4-4-2 και οι τα χαρακτηριστικά των δυο φορ δείχνουν να αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά.

Στόχος του Ντάρμπισιρ είναι να βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει από το πρώτο κιόλας επίσημο ματς. Αρχίζει άμεσα δουλειά λοιπόν και θεωρούμε πως τουλάχιστον ως το δεύτερο παιχνίδι αρχές Ιουλίου, θα πλησιάσει το 100%.