Home TOP NEWS Στόχευσε το πρωτάθλημα, ζήτησε ενίσχυση

Στόχευσε το πρωτάθλημα, ζήτησε ενίσχυση

proetoimasia-day2-carver (3)


Δεν φοβήθηκε καθόλου να βάλει τον πήχη ψηλά ο Τζον Κάρβερ μιλώντας χθες στην PrimeTel. Ο Άγγλος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ευθέως “όχι για δεύτερη ή τρίτη θέση αλλά για το πρωτάθλημα”, συνεχίζοντας λέγοντας πως “ξέρω πως ο σύλλογος έχει μείνει μακριά από το τίτλο για αρκετό καιρό. Πρέπει αυτό να αλλάξει άμεσα“. Ο Κάρβερ είναι ο πρώτος άνθρωπος τη φετινή χρονιά που μιλάει ξεκάθαρα για το πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου.

Εκτός από τον τίτλο όμως, ο Κάρβερ μίλησε και για τα μέσα που θα του τον φέρουν. Το κυριότερο από αυτά είναι το ποιοτικό ρόστερ και για την ώρα το δικό του είναι ημιτελές. “Για τα μεταγραφικά πρέπει να ρωτήσετε το Νίκο, δουλεύει πολύ σκληρά γιατί έχουμε χάσει 7-8 παίκτες από πέρσι. Πρέπει οι παίκτες να ταιριάζουν στην ομάδα και το σύστημα μας και ο Νίκος θα φέρει ποιότητα. Θέλουμε το πρωτάθλημα και τέτοιους παίκτες θα φέρουμε.”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Για την ώρα πάντως, πρέπει με το υπάρχον ρόστερ συν ένα κεντρικό αμυντικό που θα δηλωθεί ως αλλαγή στις 29 Ιουνίου, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάνταντς. Η αλήθεια είναι πως έγιναν πολύ καλές κινήσεις ως τώρα, δεν είναι όμως αρκετές. Ο Νταμπίζας ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής πως στον πρώτο προκριματικό το ρόστερ θα είναι έτοιμο σε ικανοποιητικό βαθμό και όχι στο 100%. Περιμένουμε τις επόμενες 10-15 μέρες, την ομάδα να αρχίσει να γεμίζει.