Home TOP NEWS Επέστρεψαν και φορτσάρουν

Επέστρεψαν και φορτσάρουν

proetoimasia-filiko-3o-dynamo-christofi (26)


Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το Δημήτρη Χριστοφή και το Ζίγκι Μπαντιμπαγκά. Οι δυο ακραίοι μεσοεπιθετικοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν από ένα 45λεπτο κόντρα στη Ντινάμο Μόσχας και αποτέλεσαν τον καλύτερο λόγο να χαμογελά ο Τζον Κάρβερ μετά το φιλικό. Δεν το έκρυψε μάλιστα τονίζοντας στις δηλώσεις του πως “το πιο σημαντικό ήταν πως είδαμε παίκτες της αντρικής ομάδας όπως ο Ζίγκι, ο Χριστοφή και ο Μάριος να επανέρχονται. Ειδικά οι δυο πρώτοι πήραν λεπτά μετά από καιρό και πρέπει να βρουν ρυθμό“.

Αυτό ακριβώς το τελευταίο είναι ο στόχος των δυο ποδοσφαιριστών, που αναμένεται να είναι βασικοί στα άκρα της μεσαίας γραμμής στο 4-4-2 του Άγγλου τεχνικού. Για να φτάσουν σε επίπεδο να μπορούν να αντεπεξέλθουν από πλευράς φυσικής κατάστασης, πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και κυρίως να συνεχίσουν να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά. Κόντρα στην ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε για την Ευρώπη, είναι βέβαιο πως θα αγωνιστούν ξανά, ίσως αυτή τη φορά περισσότερο.

Χριστοφή και Μπαντιμπαγκά είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για την ΟΜΟΝΟΙΑ, οι οποίοι πέρσι πρόσφεραν ελάχιστα σε σχέση με την αξία τους, λόγω τραυματισμών. Φέτος θέλουν να αφήσουν πίσω τους όσα τους ταλαιπώρησαν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και για τους δύο ισχύει το “πρώτα η υγεία” αφού η έλλειψη της ήταν που τους κράτησε πίσω.