Home TOP NEWS Καθυστέρησε αλλά πλησιάζει

Καθυστέρησε αλλά πλησιάζει

proetoimasia-day1-Dabizas-Carver (12)


Η πρώτη αντίδραση οποιουδήποτε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ διάβασε τον τίτλο αυτού του κομματιού, λογικά θα ήταν “τόσες μέρες τα ίδια διαβάζουμε”. Πράγματι, ο κεντρικός αμυντικός όλο έρχεται και όλο δεν λέει να έρθει. Ήδη έχουμε καθυστερήσει κατά την άποψη μας, αφού σε 8 μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι. Και μπορεί η Μπάναντς να μην τρομάζει, δεν είναι όμως ούτε αμελητέα ποσότητα και ειδικά στο πρώτο ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θέλει να φύγει από την Αρμενία με το μηδέν παθητικό.

Όπως φαίνεται ο στόχος αυτός πρέπει να επιτευχθεί με κεντρικό δίδυμο δυο εκ των Όρσουλιτς, Γιόργκενσεν, Κονομή και Παντελιάδη αφού όποιος κι αν αποκτηθεί τώρα, δύσκολα θα παρουσιαστεί στα επίπεδα ετοιμότητας που απαιτούνται για επίσημο ματς. Το κυνήγι της υπογραφής πάντως του “εκλεκτού” σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πλησιάζει στο τέλος του και θα είναι αίσιο. Ο Νταμπίζας εδώ και μέρες ψηνει συγκεκριμένο αμυντικό για του οποίου την αξία είναι βέβαιος και είναι κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή.

Ο ποδοσφαιριστής θα δηλωθεί μέσω αλλαγής την τελευταία μέρα και θα είναι διαθέσιμος για τις διπλές αναμετρήσεις με τους Αρμένιους. Το πιο πιθανόν είναι να βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει στον επαναληπτικό της Λευκωσίας.