Home TOP NEWS Μας βλέπουν σαν πρόκληση και θέλουν προσοχή

Μας βλέπουν σαν πρόκληση και θέλουν προσοχή

FC Banants


Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ή προσπαθούμε να μεγαλοποιήσουμε καταστάσεις ή να αρχίσουμε να κινδυνολογούμε. Η Μπάναντς από την Αρμενία δεν τρομάζει και είναι αντίπαλος στα μέτρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει με δυο νίκες. Έχοντας πει τα πιο πάνω, οφείλουμε να πούμε και πως οι Αρμένιοι μας βλέπουν σαν μια μεγάλη πρόκληση, πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Η τελευταία πρόταση σε συνδυασμό με τη γενική παραδοχή πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ακόμα πολλή δουλειά αγωνιστικά και μεταγραφικά για να θεωρηθεί έτοιμη, φανερώνει πως δεν έχουμε το δικαίωμα να υποτιμήσουμε τους Αρμένιους. Θέλουν προσοχή οι αναμετρήσεις, θέλουν συγκέντρωση ειδικά στην άμυνα που τα κενά είναι για την ώρα αισθητά, θέλουν γενικώς σοβαρότητα για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Και δεν μας παίρνει ούτε οικονομικά, ούτε από πλευράς ψυχολογίας και δυναμικής.

Υπενθυμίζουμε άλλωστε πως πέρσι τέτοιο καιρό, εκμεταλλευόμενη την ανετοιμότητα μας, μια ομάδα που έκανε απλά τα βασικά, η Ντινάμο Μπατούμι, μας αιφνιδίασε και μας έκανε τη ζωή κόλαση. Δεν χρειάζεται να περάσουμε τα ίδια.