Home TOP NEWS Είναι αρκετοί οι αξιόλογοι υποψήφιοι

Είναι αρκετοί οι αξιόλογοι υποψήφιοι

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (79)


Δύο μέρες πριν την εκλογική συνέλευση του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δύο μέρες πριν τις πιο αμφίρροπες εκλογές στην 68χρονη ιστορία της ομάδας μας κατακρίβιαν, αφού για πρώτη φορά θα κατέλθουν ως “αντιμέτωποι” δύο πλήρεις συνδυασμοί. Τα παιδάκια στη φωτογραφία δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν το Σάββατο, δεν έχουν ούτε την τιμή, ούτε την ευθύνη. Τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, οφείλουν να το κάνουν υπεύθυνα και να αποφασίσουν ποιοι κατά την άποψη τους μπορούν να ηγηθούν.

Μια ματιά στα βιογραφικά των 30 υποψηφίων, δείχνει πως υπάρχουν αξιόλογα άτομα και στους δύο συνδυασμούς. Το αν είναι πετυχημένοι λογιστές, μαρκετίστες γιατροί ή δικηγόροι βέβαια δεν τους κάνει κατ’ ανάγκη ιδανικούς υποψήφιους για το συμβούλιο, υπάρχει όμως κόσμος μορφωμένος, καταρτισμένος σε ένα τομέα που ενδιαφέρεται να μπει στο συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό μόνο θετικά μπορεί να το δει κανείς.

Η δική μας άποψη για ανανέωση είναι εκεί και καταγεγραμμένη, προδίδοντας έτσι την προτίμηση μας σε νεαρά άτομα, φρέσκα, με διάθεση και δύναμη για δουλειά. Από κει και πέρα όμως, πιο σημαντικό από την άποψη μας είναι να γίνει σωστή αξιολόγηση από τα μέλη. Να μην ψηφίσουν δηλαδή βάση…κορδωνιών, αλλά βάση του ποιους θεωρούν άξιους και ικανούς. Άλλο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι να γίνει ένας αγώνας τίμιος και καθαρός γιατί στο τέλος της ημέρας, όποιοι εκλεγούν, από όποια πλευρά κι αν προέρχονται (πιθανότατα και από τις δύο) θα πρέπει να διοικήσουν κιόλας.