Home TOP NEWS Μια βδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα

Μια βδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα

proetoimasia-filiko-3o-dynamo (50)


Πέμπτη 23 Ιουνίου σήμερα, μια εβδομάδα πριν τις 30 Ιουνίου. Μια εβδομάδα δηλαδή πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα διεξαχθεί στην Αρμενία, κόντρα στη Μπάναντς. Ο αντίπαλος δεν τρομάζει, αυτό είναι το σίγουρο. Την ίδια στιγμή υπάρχει μια μικρή αβεβαιότητα, αφού το ρόστερ της ομάδας μας είναι ημιτελές και είναι δεδομένο πως μέχρι το παιχνίδι δεν θα ολοκληρωθεί. Όχι ότι δεν έχει ποιότητα, αλλά θα νιώθαμε καλύτερα αν είχε τουλάχιστον άλλο ένα αμυντικό.

Πώς θα παρατάξει λοιπόν ο Κάρτερ την ομάδα του σε 7 βράδια; Περισσότερα θα μάθουμε αύριο στο φιλικό με την επίσης Ευρωπαία ΑΕΚ, αλλά κάποια πράγματα μπορούμε να τα περιμένουμε. Καταρχάς το σχηματισμό 4-4-2, που είναι σίγουρος. Από κει και πέρα στον άσσο θα είναι ο Παναγή, δεξί μπακ ο Καρλίτος και τη μια θέση στο κέντρο της άμυνας ο Όρσουλιτς. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Γιόργκενσεν, Παντελιάδης και Κονομής. Αν τελικά επιλεχθεί άλλος από τον Ελλαδίτη, ο τελευταίος θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο. Αλλιώς τη θέση εκείνη θα πάρει ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Στα χαφ τώρα θέση στον άξονα θα κτυπήσουν οι Φλορέσκου, Μαργκάσα, Οικονομίδης και Φυλακτού. Στα φτερά εφόσον είναι υγιείς, φαβορί είναι οι Μπαντιμπαγκά και Χριστοφή, ενώ επιλογή είναι και ο Αγκάγιεφ. Στην επίθεση περισσότερες πιθανότητες έχει το δίδυμο Σέρινταν-Ντάρμπισαϊαρ, αλλά λόγω ανετοιμότητας του δεύτερου ίσως παίξει ο Ρουσιάς.