Home TOP NEWS Μα δεν εξαρτάται από εσάς κ. Ρομάγιο

Μα δεν εξαρτάται από εσάς κ. Ρομάγιο

preoetoimasia-3o-filiko-dynamo (11)


Λίγα λεπτά μετά την ήττα της ομάδας του από την Σιράκ, ο τεχνικός της Μπάναντς Τίτο Ρομάγιο δήλωσε πως “θα πετύχουμε κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι σοβαρά”. Με άλλα λόγια ο Ισπανός τεχνικός της επόμενης αντιπάλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας λέει εμμέσως πλην σαφώς πως αν η ομάδα του είναι αυτή που πρέπει, πολύ λίγη σημασία έχει τι θα κάνει η δική μας ομάδα. Μάλλον τα έχεις ανάποδα στο μυαλό σου σενιόρ…

Στην πραγματικότητα, ακριβώς το αντίθετο είναι που ισχύει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πιο έμπειρη ομάδα από τις δύο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και η πιο ποιοτική. Αν βάλει το καλό της κοστούμι, οι Αρμένιοι δεν έχουν καμία τύχη. Και δεν το λέμε βασιζόμενοι στο ότι η εικόνα της Μπάναντς ήταν χθες προβληματική, άλλωστε και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά -μεταγραφικά και αγωνιστικά- να κάνει μέχρι να αισθανθεί αυτοπεποίθηση. Απλά τα μεγέθη είναι εκεί και δεδομένα και δεν αλλάζουν λόγω της πεποιθήσεως του Ισπανού τεχνικού.

Τα λόγια του πάντως, είναι ένα καλό καμπανάκι για τους παίκτες μας. Οι Αρμένιοι πιστεύουν και δεν φοβούνται να το πουν. Αν θα φύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια, είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το τι κάνουμε εμείς εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.