Home TOP NEWS “Έτοιμοι για την μεγαλύτερη ομάδα στη Κύπρο”

“Έτοιμοι για την μεγαλύτερη ομάδα στη Κύπρο”

dobrarov


Δηλώσεις στο Χαράλαμπο Τσιαλούπη για λογαριασμό της ιστοσελίδας protathlima.com έκανε ο ποδοσφαιριστής της Μπανάντς Βίκτορ Ντομπράροφ. Ο Σκοπιανός χαρακτήρισε την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, ανάφερε πως ξέρει το Ρομαρίκ, αλλά και ότι νιώθουν πανέτοιμοι για την πρόκληση. Αναλυτικά:

Πως βλέπεις τα παιχνίδια απέναντι στην Ομόνοια;

Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο μας, η Ομόνοια έχει εξαιρετικούς οπαδούς και μια σπουδαία ομάδα. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα με ποιότητα και θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε.

Τι γνωρίζεις για την Ομόνοια;

Γνωρίζω πως η Ομόνοια είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία, η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο που αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Europa League. Επίσης γνωρίζω πως έχει ένα θερμό κοινό και διαθέτει τους καλύτερους οπαδούς.

Νιώθετε πως μπορείτε να περάσετε εναντίον της Ομόνοιας; Γνωρίζεται πως ο αντίπαλος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές του.

Ναι φυσικά όλα είναι πιθανά, έχουμε σεβασμό σε αυτούς αλλά αν τα δώσουμε όλα και παίξουμε με καρδιά όλα είναι πιθανά.

Πες μας περισσότερα για την ομάδα σου;

Η ομάδα αποτελείται από νεανικούς ποδοσφαιριστές, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται στους Ισπανούς προπονητές που διαθέτουμε. Νιώθουμε πανέτοιμοι για τα παιχνίδια με την Ομόνοια.

Μίλησες με κάποιον που γνωρίζει την Ομόνοια ή απλά είδες κάποια παιχνίδια από την τηλεόραση;

Όχι δεν έχω μιλήσει με κάποιον, το μόνο που γνωρίζω είναι πως ο Ρομαρίκ αγωνίστηκε εκεί, φυσικά δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί. Γνωρίζω όμως πως η Ομόνοια είναι μια σοβαρή ομάδα.