Home TOP NEWS Ξανά στο προσκήνιο ο Ν’Γκογκ;

Ξανά στο προσκήνιο ο Ν’Γκογκ;

7774521487_david-ngog-sous-le-maillot-de-liverpool-le-25-octobre-2009


Το όνομα του έπαιξε για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν 20 περίπου μέρες. Στην πορεία αποκτήθηκε ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και όλοι θεωρήσαμε πως το θέμα “Νταβίντ Ν΄Γκογκ” μπαίνει στην κατάψυξη. Η ιστοσελίδα που αποκάλυψε το ενδιαφέρον από την αρχή, marca-sl.gr επαναφέρει το ενδιαφέρον στην επικαιρότητα, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν ο Νταμπίζας κάνει αυτή τη στιγμή διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γάλλου. Το βέβαιο είναι πως ο τεχνικός διευθυντής μας ψάχνει άλλο ένα επιθετικό για να πλαισιώσει τους Σέρινταν, Ντάρμπισαϊαρ και Ρουσιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε η marca-sl.gr:

Κατά ριπάς πέφτουν οι προτάσεις των ατζέντηδων στην ΑΕΚ. Ενας από τους παίκτες που… στάλθηκε για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και εξετάζεται είναι ο Νταβίντ Ενγκόγκ.

Ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεμς έχει προταθεί στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν και αυτήν την περίπτωση, μετά από εκείνες των Τσαβαρία και Ζοζούλια.

Ο Ενγκόγκ έχει αγωνιστεί στη Λίβερπουλ από το 2008 ως το 2011 και στη συνέχεια πήγε στην Μπόλτον για 3 χρόνια. Πέρασε από τη Σουόνσι για να καταλήξει στη Ρεμς, η οποία υποβιβάστηκε στη Ligue 2.

Σημειωτέον πως ο ίδιος παίκτης έχει προταθεί το φετινό καλοκαίρι σε ΠΑΟΚ και Ομόνοια.

Παρεμπιπτόντως ο τεχνικός διευθυντής του κυπριακού συλλόγου Νίκος Νταμπίζας έχει φτάσει στο σημείο να ενεργοποιήσει τα γαλλικά του κονέ, στην προσπάθειά του να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες (και ψαγμένες) πληροφορίες για τον μέχρι πρότινος παίκτη της Ρεμς.