Home TOP NEWS Το ενδιαφέρον ισχύει, η αναζωπύρωση του;

Το ενδιαφέρον ισχύει, η αναζωπύρωση του;

vyntra_c2


Σύμφωνα με το Πέτρο Παπαγιώργη και το 24sports.com.cy ο Λουκάς Βύντρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει το Νίκο Νταμπίζα για την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι σε συνομιλίες με την ομάδα μας. Οι πληροφορίες οι δικές μας αναφέρουν ότι όντως ο Βύντρα είναι ένας εκ των εκλεκτών του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή ο οποίος θεωρεί πως με την εμπειρία του Βύντρα μπορεί να “αγοράσει” το ρίσκο του να φέρει ένα άλλο πιο μικρό, αλλά και πιο άγνωστο ποδοσφαιριστή.

Ο Βύντρα πάντως, είναι ο ποδοσφαιριστής που η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέμενε να απαντήσει στη πρόταση της μεσοβδόμαδα (θυμάστε τη σχετική δήλωση Κάρβερ), αλλά αυτή η απάντηση δεν ήρθε ποτέ. Τουλάχιστον πριν 2 μέρες, οι πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση του ήταν ελάχιστες αφού είχε εκπνεύσει η διορία που του έδωσε ο Νταμπίζας χωρίς να δώσει απάντηση. Τώρα αν χθες και σήμερα αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον και άρχισαν ξανά συζητήσεις, είναι κάτι που μόνο ο Νταμπίζας γνωρίζει και ανάλογα θα ενημερώσει και το Δ.Σ.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή είναι ιδιαίτερα γνωστός στο κυπριακό κοινό λόγω της παρουσίας του στο Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟ έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό και Βέροια, ενώ από το 2013 έχει φύγει από την Ελλάδα και έπαιξε σε Λεβάντε και Χάποελ Τελ Αβίβ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ. Επιπρόσθετα η κύρια θέση του για χρόνια ήταν δεξιός μπακ, αλλά στο Ισραήλ είχε γεμάτη χρονιά σαν κεντρικός αμυντικός, ενώ και στη Λεβάντε και στο Παναθηναϊκό είχε συμμετοχές εκεί.