Home TOP NEWS Από βδομάδας οι εξελίξεις

Από βδομάδας οι εξελίξεις

proetoimasia-day1-dabizas-Carver (24)


Από βδομάδας θα έχουμε μεταγραφικές εξελίξεις, αν δεν σημειωθεί κάτι εντυπωσιακό σήμερα. Οι πληροφορίες μας λένε πάντως πως οι πιθανότητες να έχουμε αλλαγή δεδομένων σήμερα είναι λίγες οπότε θα χρειαστεί λίγη υπομονή παραπάνω. Βέβαια το από βδομάδας μπορεί να σημαίνει Δευτέρα, μπορεί να σημαίνει και Παρασκευή. Προφανώς όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες, ειδικά ο (τουλάχιστον) ένας κεντρικός αμυντικός για τον οποίο καιγόμαστε, τόσο το καλύτερο.

Αφού ακουμπήσαμε το θέμα κεντρικός αμυντικός να πούμε πως οι πληροφορίες μας λένε πως δεν είναι ο Λουκάς Βύντρα. Όπως σας λέγαμε από χθες η τελευταία πληροφόρηση γύρω από το θέμα ήταν πως ο φάκελος έκλεισε από τη στιγμή που ο παίκτης δεν απάντησε μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε ένδειξη πως άνοιξε ξανά, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να θεωρούμε πως είναι ακόμα υποψήφιος. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ, αλλά τα δεδομένα αυτό δείχνουν καθώς μιλάμε.

Το ζητούμενο πάντως πέραν της γρήγορης έλευσης του παίκτη, είναι να αποτελέσει και ποιοτική επιλογή, κάτι που θα ανεβάσει το επίπεδο της άμυνας και γενικώς της ομάδας. Ο Νταμπίζας μέχρι στιγμής συνεχώς εκπλήσσει και μένει να δούμε αν θα το κάνει άλλη μια φορά.