Home TOP NEWS Αύξηση και αντίδραση

Αύξηση και αντίδραση

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (15)


Όταν τη περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό με τη Μπάναντς, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν θεωρόντας τα 20 ευρώ πολλά για ένα παιχνίδι πρώτου προκριματικού, απέναντι σε ομάδα της Αρμενίας. Άλλοι είδαν τον ορισμό της τιμής πιο συγκαταβατικά, τονίζοντας πως αν αυτή θα είναι η τιμή μέχρι τα πλέι οφ του Europa League, είναι εντάξει, αρκεί να μην ανεβαίνει προσθετικά μέχρι τότε.

Από ότι φαίνεται, δεν είμαστε οι μόνοι που αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα. Η διοίκηση της πιθανής αντιπάλου μας Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, έβαλε το εισιτήριο του επαναληπτικού με την Σλομπόταν 10 ευρώ πιο ακριβά από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της να αντιδράσουν. Αρκετοί απειλούν να μην παν καν στον επαναληπτικό, γιατί θεωρούν αδιανόητο σε ένα παιχνίδι με μικρή αντίπαλο, οι τιμές να ορίζονται 10 ευρώ πιο ακριβά από ότι σε αγώνες πρωταθλήματος.

Θεωρούμε πως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ομάδες πρέπει να σκέφτονται μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. Αν δημιουργήσεις στον οπαδό αρνητική εντύπωση από τον πρώτο προκριματικό, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να του αλλάξεις την πεποίθηση στους επόμενους και πιθανότατα πιο κερδοφόρους. Έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα παιχνίδια με μικρούς αντιπάλους, το πρώτο ζητούμενο είναι να αυξήσεις την επιθυμία να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Και γράφουμε τα πιο πίσω αντιλαμβανόμενοι πως είναι μια περίοδος νεκρή όσον αφορά την εισροή ρευστού στα ταμεία.