Home TOP NEWS Πρόκριση με δεύτερη νίκη

Πρόκριση με δεύτερη νίκη

banants-omonoia-armenia-c-floresscu (23)


Είναι πολλά τα θέματα στην πράσινη επικαιρότητα. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει αγώνας αυτή τη βδομάδα, πρέπει να του δοθεί η ανάλογη σημασία και να μην ξεχνάμε δευτερόλεπτο πως στο τέλος της μέρας, το γήπεδο είναι που μετρά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Πέμπτη στο ΓΣΠ την Μπάναντς Αρμενίας και θέλει να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League με δεύτερη νίκη. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό της εβδομάδας που μόλις άρχισε.

Η εικόνα του πρώτου ματς, το υπέρ μας σκορ, η διαφορά δυναμικότητας, όλα συνηγορούν στο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και πιο έμπειρη. Είναι και σε φάση που θέλει να κτίζει κομματάκι κομματάκι τη ψυχολογία της και την αυτοπεποίθηση της γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Το ματς της Πέμπτης προσφέρεται, η ομάδα μας οφείλει να το προσεγγίσει σαν ευκαιρία να πετύχει όλους τους στόχους της και να πετύχει νέα νίκη.

Το 0-1 δίνει προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά είναι σκορ εύθραυστο. Η ομάδα μας είναι αυτή που καθορίζει αν το ματς θα έχει αχ και βαχ, ή αν θα μετατραπεί σε γιορτή, προπομπό μεγαλύτερων επιτυχιών στα επόμενα παιχνίδια.