Home TOP NEWS Περνάνε οι μέρες, η ανάγκη παραμένει

Περνάνε οι μέρες, η ανάγκη παραμένει

proetoimasia-day1-dabizas-Carver (24)


Ούτε η χθεσινή μέρα έφερε ανακοίνωση κεντρικού αμυντικού στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι φήμες και τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα για Βύντρα και Ταυλαρίδη δίνουν και παίρνουν, όμως όσο δεν βλέπουμε ανακοίνωση για ένα από τους δύο ή για οποιονδήποτε άλλο, η ανάγκη θα είναι εκεί και θα φωνάζει. Έχοντας υπόψην πως σε 9 μέρες η λογική λέει πως ο πήχης στην Ευρώπη, επόμενο είναι οι φίλοι της ομάδας να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Νταμπίζας θέλει φυσικά να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα, επιμένει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (είναι άγνωστο αν πρόκειται για τους δυο που προαναφέραμε) και ελπίζει να έχει θετικές απαντήσεις, αλλά και χαρτιά ελευθερίας των παικτών από τις ομάδες τους. Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες μας λένε πως κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις από τους πρώτους στόχους του, για να έχει καλυμμένα τα νώτα του.

Το βέβαιο είναι πως όσο πιο γρήγορα αποκτηθεί ο αμυντικός ή οι αμυντικοί τόσο το καλύτερο. Μια πρώτη ανάγνωση της Μπεϊτάρ λέει πως έχει ταχύτητα μπροστά και όσο περισσότερη ποιότητα έχουμε ως τότε τόσο το καλύτερο.